Скатери ООД

Произвежда висококачествена паста

«Скатери» ООД е създадена през 2013 година в София. Произвежда няколко вида висококачествена паста. Екипът й е млад, но с голям опит в италианската кухня.

"Нашата основна цел е постигаме високо качество и завладяващ вкус на продукта ни. Следвайки ценностите си и традициите в италианската кухня, ние предлагаме на клиентите си богат асортимент от прясна паста", казва упрвителят Диана Велева.

Пастата се произвежда от внимателно подбрани съставки, по оригинални италиански рецепти, с професионални машини и оборудване.

Продуктите, които се използват, са с доказан произход и качество. Всички санитарни и нормативни изисквания се спазват внимателно, целият технологичен процес се следи постоянно. Работният процес протича изцяло по изискванията на НАССП.

"Прясна паста «Скатери» е символ на качество,традиция и много упорит труд", изтъква Диана Велева.

«Скатери» снабдява не само професионалната кухна на ресторантите. Клиент за нея е всеки, който иска да се докосне до автентичния вкус на италианската прясна паста. Тя се прави от яйца и брашно от твърда пшеница. Ястията се приготвят изключително бързо - пастата се вари за една минута.

С марката «Скатери» се предлагат талятеле, спагети, фетучини, папарделе, лингуини, талиолони, пенне, кори за лазаня и равиоли с различен пълнеж.

За да допълни вкуса, фирмата прибав различни продукти - домати, цвекло, моркови, гъби, трюфел, спанак, коприва, мастило от сепия.
"Равиолите са един изискан каприз, те са короната на прясната паста", казват от «Скатери». Те правят равиоли с пълнеж от сирена, спанак, микс от горски гъби, ароматно телешко. Сред най-интересните предложения са талиолини "Розе", замесени с домат, и талиолини "Неро ди Сепия", замесени с мастило от сепия.

За улеснение на клиентите всички продукти се предлагат в удобни по грамаж разфасовки. От фирмата смятат, че логистиката и бързата доставка до клиента по удобен за него начин са особено важни, затова им обръщат специално внимание.

Освен във високо качество и в богат асортимент на продуктите си, компанията влага много в обучението на персонала и търси нови идеи, за да постигне по-добра производителност.

ГОЛЕМИ СМЕ, ЗАЩОТО...

Ние сме млад екип, който стартира бизнеса си за производство на прясна паста преди три години. С времето доказахме, че старанието и неуморният ни труд са високо оценени от нашите клиенти.

Малкият ни бизнес е голям и ще продължава да расте, защото работим неуморно, стараем се да задоволим изискванията на нашите клиенти, опитваме се да следим новостите и да спазваме високо ниво на професионализъм.

Обучаваме се постоянно и се стараем да творим нови и нови предложения за нашите бъдещи и настоящи клиенти.
Това, че сме екип от трима млади човека, и фактът, че работим с едни от най-добрите заведения в София, ни прави големи.

СЛЕД 5 ГОДИНИ...

Представям, че след 5 години ще имаме още 20 нови служителя. Планираме да закупим още два хладилни автомобила, а след това да си имаме и фризерна стая. Ще вложим пари и в още техника за производство. Инвестициите ще ни позволят да бъдем още по-добри и още по-гъвкави в това, което правим.


Организатор