Ортотех еоод

Прави медицински изделия за опорно-двигателния апарат

С бизнеса си „Ортотех“ ЕООД помага на хората да се справят с болката. Фирмата произвежда индивидуални протези и други медицински изделия за хора, претърпели злополуки, или с висока степен на инвалидност.

Частното дружество с управител д-р Йовко Гюров работи от 2004 година. Създадено е в София, за да предлага на българските пациенти съвременно и професионално производство на индивидуални и серийни медицински изделия, които подпомагат по-бързото преодоляване на ставно-мускулни проблеми. Те са подходящи както за възстановяване след травми, така и при хронични увреждания на опорно-двигателния апарат.

Фирмата, в която са заети повече от 30 специалисти, е разработила над 40 вида изделия серийно производство. Инвестира в оборудване и подготовка на специалисти за производство на индивидуални ортопедични стелки при плоско стъпало и при разлика в дължините на крайника, на индивидуални шини и ортези за деца с детска церебрална парализа, при парези след инсулти, при състояния след травми, операции или неврологичси заболявания. Изработва индивидуални корсети и лумбостати при травми и следоперативни състояния на гръбначния стълб.

Освен със производството в София дружеството разполага и с мрежа от 7 собствени центрове за продажби и консултации в столицата, Пnовдив и Плевен. В тях работят медицински специалисти – рехабилитатори, сестри, ерготерапевти и кинезитерапевти.

„Ортотех“ партнира с над 130 аптеки, дрогерии, магазини за хора с увреждания, медицински центрове, болници и частни кабинети. Сътрудничи с лекари от всички големи и университетски болници, както и с лекари от различни специалности в страната и чужбина. Официални представител е на холандската фирма „Неа интернешънъл”, която произвежда висок клас ортези за опорно-двигателния апарат, както и на серия стандартни стелки и подложки за стьпало „Плантилас Коимбра”, Испания.

ГОЛЕМИ СМЕ, ЗАЩОТО...

Бизнесът е толкова голям, колкото е голяма идеята и душата му. Колкото са големи хората, с които работиш. Колкото са доволни хората, които ползват твоя труд.

Идеята и душата: Да създаваш и откриваш нови неща - продукти, производствена технология, материали, хора, процеси, партньори. Да комбинираш всичко това и да твориш. Резултатът трябва да помага на децата с увреждания, на човека с болежки, на националните спортисти. На нас.

Можем да се учим, да знаем и да произвеждаме в България. Дори и да няма образование в родината за такива като нас. Можем да намерим за „Ортотех“ хора, които първо ще изстискат от себе си много, след това ще потърсят ползата си. Можем да работим за хора, които са отблъснати от медицинската услуга в България. Получава се!

Хората, с които работиш: Никой да не твърди, че мозъците и сърцата на България са изтекли. Текат, вярно е, но има достатъчно. Ние си имаме. Сами пишем проекти и защитаваме финансиране по европейските програми.

Ортопедичните ни техници сами решават, че ще учат френски. На обученията в чужбина нашите кинезитерапевти са най-добри. Шивачките ни мислят и предлагат конструкции за новите ни продукти, не са машини зад машини.

Търговците ни знаят, могат и предлагат решения на партньорите ни. Да не пропусна! Финансово-счетоводният ни отдел пише проекти, прави бюджети и производствени себестойности с невероятна дълбочина на анализа и… боядисва производствени помещения!

Последно - имаме си куче-човек. Това е Брита. Тя пречи. Пречи на децата, идващи при нас, да плачат. Това е супер важно.

Доволните хора, които ползват нашия труд: В повечето случаи успяваме. Виждаме го ежедневно в търговските си обекти. Чуваме го по телефона от партньорите си. Виждаме го в очите на родителите с болни деца.

Радваме се, когато някое от тях проходи самостоятелно. Понякога не се получава. Както каза една малка симпатяга „Подягодите…“ Опитваме отново, не се отказваме лесно да си свършим работата.

Ами това е! Големи сме си.

СЛЕД 5 ГОДИНИ...

Същата идея и душа. Повече и по-добри продукти и услуги. Колеги от същия тип, но повече, по-зрели и по-можещи. Ако може, и поне още един лекар в екипа!

Доволни от работата и продуктите ни хора. У нас и в чужбина. Работим и ще работим по случая!

Собствена производствено-административна сграда или голям шоурум. Едно от двете за следващите пет години.

След пет години ще сме по-близо до реализиране на основната ни цел. Изграждане на многопрофилно и предоставящо комплексна здравна услуга лечебно заведение.

Пожелаваме си успех!

Пожелайте ни и вие!


Организатор